Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd
25/11/2024
00:00
Bekijk volledige rooster

Seesing Flex | Longa`59 Afscheid van voorzitter en benoeming nieuwe voorzitter tijdens 65e ALV

       

Tijdens de 65e Algemene Ledenvergadering van Volleybalvereniging Seesing Flex | Longa'59 op 21 oktober 2024 heeft voorzitter Marian Hagen na negen intensieve jaren afscheid genomen van haar functie. Marian, die sinds 2015 de voorzittershamer vasthield, sprak vol trots over de solide basis die de vereniging inmiddels heeft. Onder haar leiding heeft Longa'59 vele successen geboekt, waaronder promoties van de damesteams en een groeiend ledenbestand, met in het afgelopen seizoen 230 leden. En ruim 80 kaderleden.

Hagen droeg symbolisch de voorzittershamer over aan Corine Hartman, die met veel enthousiasme de rol van voorzitter op zich neemt. Corine was jaren geleden actief als speelster bij Longa'59, heeft veel affiniteit met sport en kijkt ernaar uit om de gezonde teamspirit en sportieve ambities van de vereniging voort te zetten.

Naast deze bestuurswisseling werd ook het contributievoorstel voor het nieuwe seizoen goedgekeurd en was er ruimte voor een moment van bezinning ter nagedachtenis aan de leden die ons het afgelopen seizoen zijn ontvallen.

De avond werd afgesloten met een drankje en veel lof voor alle vrijwilligers, kaderleden en sponsors die de vereniging tot een succes maken.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook