Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd
25/11/2024
00:00
Bekijk volledige rooster

Seesing Flex | Longa ’59 Even voorstellen: Danique Rietberg

       
Danique Rietberg (25) zet zich al een aantal jaar in voor Seesing Flex | Longa’59. Zo speelt ze in dames 2 en is ze daarnaast ook vrijwilligster voor de club. Ze vertelt graag wat over haar passie voor het volleybal.

“Vanaf mijn zesde heb ik al een passie ontwikkelt voor volleybal. Als jonkie ben ik bij mijn dorpsclub KSH gestart met volleybal. Op mijn 11e sloot ik aan bij de volleybalschool, Sourcy, dat onder Seesing Flex | Longa’59 viel. Vanaf die leeftijd begon ik met 3 keer in de week trainen onder leiding van goede trainers. Nu op mijn 25e is dat nog steeds het geval.

Naast dat ik in het tweede speel als spelverdeelster ben ik vrijwilliger voor de club. Ik heb sinds een aantal jaar de taak op me genomen om als content creator voor Seesing Flex | Longa’59 aan de slag te gaan. Dat houdt in dat ik alle social media bijhoud (Instagram & Facebook), de website update en promotiemateriaal ontwikkel omtrent evenementen/toernooien/enz. voor onze club. Hierin combineer ik mijn werk met mijn passie en dat vind ik fantastisch om te doen. Daarnaast begin ik dit seizoen met training geven aan de CMV. Dat zijn de kids van de club, van 6 tot en met 12 jaar. Ik heb er zin in om mijn taken uit te breiden en zo nog meer verbinding met de club te krijgen.”
Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook