Seesing Flex | Longa`59

Volgende wedstrijd
25/11/2024
00:00
Bekijk volledige rooster

Seesing Flex | Longa’59 D2 stelt nieuwe hoofdtrainer Liam McCluskey aan

       

Seesing Flex | Longa’59 is verheugd te kunnen aankondigen dat Liam McCluskey de nieuwe hoofdtrainer van dames 2 is. De 22-jarige Belg, die zelf actief is in de eredivisie als spelverdeler bij Orion Stars in Doetinchem (momenteel geblesseerd), brengt een schat aan talent en passie voor de sport mee. Wellicht kennen jullie hem van de fantastische ace waarmee hij glansrijk het laatste punt binnenhaalde in de bekerfinale tegen Numida.

Liam volleybalde, voordat hij bij Orion Stars kwam, bij VC Greenyard Maaseik en zit sinds 2021 in het Belgisch nationale team. Inmiddels speelt hij al sinds 2022 bij het Doetinchemse Orion. Vorig seizoen, in december, blesseerde Liam zich waardoor hij vrijwel niet inzetbaar was. In juni van dit jaar is hij geopereerd en momenteel herstellende.

Ondertussen heeft Liam zich aangesloten bij Seesing Flex | Longa’59 als hoofdtrainer van dames 2. Dit damesteam komt dit jaar in de derde divisie uit en maakt al flinke stappen onder leiding van McCluskey. Het team bestaat grotendeels uit jonge meiden die graag hogerop willen en dus ook regelmatig aansluiten bij het eerste van Longa’59. Het coachen van D2 doet Liam in samenwerking met Ilse Klein Gebbink.

“Wij zijn ontzettend blij met de komst van Liam”, zegt voorzitter Marian Hagen van Seesing Flex | Longa’59. “Zijn kennis van het spel en zijn ervaring op het hoogste niveau zullen zeker bijdragen aan de ontwikkeling van ons tweede team.”

Het team, dat inmiddels in het begin van het nieuwe seizoen zit, reageert met enthousiasme op de aanstelling van hun nieuwe trainer. “Het is heel leuk te leren van iemand die zelf al op het hoogste niveau speelt. Liam speelt op dezelfde positie als ik, dus ik vind het hartstikke interessant wat hij allemaal te zeggen heeft”, aldus aanvoerster Danique Rietberg.

We kijken vol vertrouwen en enthousiasme uit naar het nieuwe seizoen. We nodigen iedereen uit om het nieuwe team met trainer aan te moedigen in de Hamalandhal Lichtenvoorde. Op 19 oktober speelt dames 2 hun eerste thuiswedstrijd in de competitie om 14.30 uur. Liam, Ilse & team, veel plezier en succes!

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Facebook