Longa '59

Volgende wedstrijd
13/05/2019
12:00
Bekijk volledige rooster

Jaarvergadering Longa’59 in teken van groei

       

Het gaat goed met Longa’59. Een toenemend percentage jongens dat volleybalt, een ambitieuze selectie, nieuwe jeugdscheidsrechters, nieuwe sponsoren én de vereniging zet in op de ontwikkeling van sporten voor mensen met een beperking. De algemene ledenvergadering op maandagavond 29 oktober stond dan ook in het teken van groei. In een goed gevulde vergaderzaal in de Hamalandhal in Lichtenvoorde gaf het bestuur toelichting op het gevoerde beleid en een inkijk in de activiteiten voor aankomend jaar.

De agenda werd door voorzitter Marian Hagen vlot doorgenomen. Ook werden alle vrijwilligers, trainers/coaches in het zonnetje gezet. Marian Hagen benadrukte dat de vereniging niet kan draaien zonder vrijwilligers en sprak haar complimenten uit voor de betrokkenheid van velen. Ook het bestuur kreeg een woord van dank. Het is een hecht team met een grote saamhorigheid. Als vast onderdeel van de vergadering presenteerde de penningmeester de begroting voor het nieuwe seizoen. De ontwikkelingen zien er goed uit. Er zijn een hoofdsponsor, twee kledingsponsors en 12 sponsoren voor tassen en teams gevonden. Daarnaast is een bedrag gereserveerd voor het 60-jarig jubileum in 2019. Voor de organisatie van alle activiteiten is een commissie aangesteld.

 

Bestuurswisselingen
Een ander belangrijk item was het afscheid van enkele leden. Adelheid Kolkman is afgelopen zomer gestopt met de ledenadministratie. Zij was 20 jaar lid van het mix-recreantenteam, vrijwilligster bij de Europacupwedstrijden en nationale jeugdkampioenschappen en heeft als afgevaardigde van de recreanten in het hoofdbestuur gezeten. Anne-Bell van Lochem was als bestuurslid aftredend en niet herkiesbaar. Naast haar actieve rol als bestuurslid hield zij zich bezig met de kleding, sokken, broekjes, wedstrijdtenues, trainingsvesten, trainingsshirt en tassen. Ook organiseerde zij samen met bestuurslid Claudia Kleijn Holkenborg diverse activiteiten. Anne-Bell blijft betrokken als volleybalster en recreantencoördinator. Ook Jacquelien Wieggers was aftredend en niet herkiesbaar. Dit betrokken bestuurslid was verantwoordelijk voor het secretariaat. Jacquelien blijft verbonden aan de vereniging en gaat de ledenadministratie verzorgen. Yvette Slot werd als nieuwe kandidaat voor het secretariaat met applaus ontvangen. Voorzitter Marian Hagen bedankte de dames voor de jarenlange inzet en enorme betrokkenheid.

 

Na de vergadering werd nog gezellig nagepraat in de kantine van de Hamalandhal.

Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Tweets