Longa '59

Volgende wedstrijd
18/02/2019
12:00
Bekijk volledige rooster

Longa’59 MC 1 naar de hoofdklasse

       

De speelsters van Longa’59 MC1 namen afgelopen zaterdag in Enschede deel aan het kwalificatietoernooi. De eerste wedstrijd tegen Dash begon met een erg goede service serie van Lois Tenten. De druk die toch een beetje aanwezig was, werd hierdoor al een stuk minder. De meiden speelden een erg goede wedstrijd die eenvoudig gewonnen werd.Eerste in poule
De tweede wedstrijd was tegen Havoc. Dit team had ook van Dash gewonnen. Om eerste in de poule te worden, moest Longa’59 dus ook deze wedstrijd winnen. Het begin was een beetje aftasten met aan beide kanten wat slordige fouten. De meiden werkten vervolgens hard waardoor het spel verbeterde. Uiteindelijk wonnen ze deze wedstrijd eenvoudig en de eerste plaats in de poule was een feit.

Uitbundig
De wedstrijd die bij winst direct recht gaf op plaatsing in de hoofdklasse was tegen VCV uit Varsseveld, de andere poulewinnaar. Longa’59 kwam sterk uit de startblokken en de eerste set werd met 15-7 gewonnen. De tweede set was een thriller, zeker aan het einde. Het was de hele tijd stuivertje wisselen op setpoint. Uiteindelijk trok Longa deze set naar zich toe. De meiden stegen boven zichzelf uit in deze wedstrijd en de winst werd dan ook uitbundig gevierd. Komend jaar spelen Evy, Famke, Fenne, Isa, Kyra, Lois, Lynn en Lynn in de hoofdklasse. De meiden kunnen terugkijken op een zeer geslaagde toernooidag.

. Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Tweets