Longa '59

Volgende wedstrijd
07/01/2019
12:00
Bekijk volledige rooster

Teamindeling volgend seizoen

       

Beste speelsters! 
 

Het einde van het seizoen is in zicht en dat betekent dat het tijd is om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. In de afgelopen periode is er veelvuldig overleg geweest tussen alle trainers en hebben we ook inventarisaties gehouden onder de teams m.b.t. volgend seizoen.  

Het samenstellen van nieuwe teams is een intensief traject, waarbij we de intentie hebben om tot de meest optimale teamsamenstelling te komen voor eenieder. Door alle trainers erbij te betrekken is het een zeer zorgvuldig, weloverwogen traject geworden.  

De speelsters die hebben aangegeven nog niet met zekerheid te kunnen zeggen of ze volgende jaar gaan volleyballen zijn op dit moment nog niet ingedeeld.  

Bijgevoegd vinden jullie de nieuwe teamsamenstelling voor het seizoen 2018-2019. Woensdagavond 4 april is er een inloopuurtje in de sporthal van 19.30 tot 20.30 uur. Tijdens dit inloopuurtje kunnen speelsters desgewenst om toelichting vragen. Er zal hiervoor een bestuurslid en een technische afvaardiging aanwezig zijn. Let wel: dit moment is er ter verduidelijking maar niet om de teamsamenstelling er vervolgens op aan te passen.  

De komende weken wordt duidelijk welke trainer en welke trainingsdagen- en tijden er voor je team van toepassing zijn. Hier informeren we jullie zo spoedig mogelijk over. Na de meivakantie willen we namelijk gaan trainen volgens de nieuwe teamindeling.  

Heel veel succes nog met de afsluiting van dit seizoen en op naar een mooi nieuwe seizoen!  

 
 

Namens alle trainers en bestuur 

. Ga naar het nieuwsarchief

Sponsors

Tweets